Carraïben

v.a €14908/dagen

BEKIJK ONS AANBOD

Regio: Kralendijk Vertrek: Amsterdam


Duikvakantie op BONAIRE

Duikers over de hele wereld weten één ding zeker: Bonaire is een duikparadijs. Het is één van de beste duiklocaties ter wereld en het beste kantduiklocatie te wereld. Op Bonaire duik je op 52 kantduik locaties en 30 bootduik locaties. De koraalriffen rond Bonaire zijn ongerept en behoren zeker tot één van de mooiste riffen ter wereld. De zee rondom Bonaire, tot op een diepte van 75 meter, is beschermd gebied en behoort tot het Bonaire National Marine Park (BNMP). Het BNMP werd in 1979 opgericht en was daarmee het eerste marinepark in de wereld.

De meeste duikers bevinden zich aan de westkant van het Eiland. Er is hier bijna geen stroming wat duiken op Bonaire zeer relaxt maakt. De rustige zee, de constante watertemperatuur van 28° en het kirstalhelderblauwe water maken van Bonaire de geschikte duiklocatie voor beginnende duikers, gevorderde duikers of om te leren duiken. Materiaal achteraan in de pick-up en het eiland afrijden om de prachtige kantduiklocaties te ontdekken, typischer kan haast niet!

Wij stelde enkele pakketten samen (accommodatie, duikschool, transport, ...) maar kunnen deze zeker aanpassen aan jou wensen. Bekijk hieronder ons aanbod.


Wat heeft BONAIRE nog te bieden?

Dat Bonaire een ideale locatie is voor een duikvakantie staat niet ter discussie. Daarbuiten zijn er natuurlijk nog een nog heel wat andere activiteiten te ondernemen om je vakantie op BONAIRE compleet te maken. Zo kan je een begeleide toer rond het eiland maken langs alle highlights, zelf met een scooter/auto het eiland rondrijden, een bezoek brengen aan het Nationaal Park in het Noorden, Flamingo's gaan spotten in het zuiden, kayaken door de mangroven, een sunsetcruise maken, wakeboarden, kitesurfen,... . De opties zijn ontelbaar.

Een aanrader is zonder twijfel SOROBON beach in het zuid-oosten. Wereld's grootste natuurlijke baai en misschien ook wel wereld's mooiste plekje! SOROBON heeft een prachtig uitzicht en is de spot voor windsurfers op het eiland. Ondiep water en een constante aanlandse wind maken deze spot zowel ideaal voor de ervaren windsurfer als voor de beginner. Natuurlijk heeft BONAIRE ook ontelbare leuke beachbars of restaurantjes waar je kan ontspannen met een lekkere cocktail of (uitgebreid) kan gaan eten


LEREN DUIKEN OP BONAIRE

Het heldere water, de rustige zee en de nederlandstalige duikinstructeurs maken van BONAIRE ook de perfecte locatie om te leren duiken. SCUBA-ADVENTURES werkt samen met professionale duikscholen en instructeurs. Een duikopleiding duurt gemiddeld 3 dagen (PADI open water opleiding). Zo kan je de rest van de vakantie tenvolle genieten van de onderwater wereld. Als je wilt kan je ook de theorie reeds thuis al studeren. Niet dat het zo moeilijk is, maar zo hoef je op vakantie toch al niet boven je boeken te hangen. Ook bij onze groepsreizen is het mogelijk om te leren duiken. De eerste dagen volg je dan een licht aangepast programma en nadien kan je lekker meeduiken met de rest. Bij SCUBA-ADVENTURES zijn we vertrouwd met duiken en duikopleidingen, stel ons gerust al je vragen!


GROEPSREIZEN BONAIRE

Ben je single, heb je geen duikbuddy, wil je met een vriend/vriendin op vakantie en wil je andere mensen leren kennen,... ? Dan zijn onze groepsreizen ideaal voor jou. We organiseren regelmatig groepsreizen naar BONAIRE. Standaard zijn deze 8 dagen en zijn er 10 georganiseerde duiken inbegrepen. Wil je leren duiken dan kan dit ook perfect op een groepsreis. We bekijken graag hoe we de groepsreis perfect op jouw maat kunnen aanpassen. We zorgen voor een vlot verloop, logeren in een fijne en budgetvriendelijke accommodatie op maat voor duikers en organiseren een aantal activiteiten in overleg met groep (BBQ avond, roadtrip, sunsetcruise,... ) Lees hieronder alle informatie over de groepsreizen.

GROEPS VAKANTIE BONAIRE

Ideale duikvakantie met een fijne groep en begeleiding

V.A. € 1490 7/NIGHT

DIVE HUT

Budgetvriendelijke locatie op topligging!

V.A. € 1190 7/NIGHT

EDEN BEACH RESORT

Modern hotel aan het strand met huisrif en meest gerommeerde duikschool van het eiland.

V.A € 1490 /7NIGHT

BUDDY DIVE RESORT

Appartementen aan het strand met eigen duikschool

€1695 7/NIGHT


OVER SCUBA ADVENTURES

Jacob Smitslaan 4
2630 Aartelaar


hello@scuba-adventures.be

0032 3 303 70 90

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en updates!

COPYRIGHT SCUBA ADVENTURES 2016 - ALL RIGHT RESERVED - hello@scuba-adventures.be