Eilandengroep Balearen

v.a €7508/dagen

BEKIJK ONS AANBOD

Regio: Santa Eulària Vertrek: Brussel / Antwerpen / Eindhoven


Duikvakantie op IBIZA

Het Spaanse vakantie eiland IBIZA is ongetwijfeld gekend voor zijn levendige sfeer, hippe inwoners, de vele feestjes en clubs. Daarnaast heeft IBIZA ook een prachtige funa en flora, fantastische stranden en misschien wel de mooiste sunset van heel Europa. Op de ontelbare unieke baaien tussen de grillige rotsformaties ontsnap je aan alle drukte en kom je helemaal tot rust.

Minder gekend is dat IBIZA zich ook uitermate leent om te duiken. Rond het eiland liggen verschillende, tot op heden ongerepte, duikspots. De duikspots blinken uit in hun diversiteit. Van prachtige riffen, toegankelijke grotten en wrakken tot een unieke helder groene onderwatertuin. De meeste duikspots bevinden zich aan de zuidkant van het eiland en nabij het eiland Formenterra. Duischool Punta Dive brengt je met één van hun boten vlot naar alle duikspots. Duiken op IBIZA is ideaal in mei, juni, september of oktober. In julie of augustus kan het natuurlijk ook, de prijzen liggen dan alleen een beetje hoger.

Wij stelde samen met duikschool Punta Dive enkele pakketten samen (accommodatie, duikschool, transport, ...) maar kunnen deze zeker aanpassen aan jou wensen. Bekijk hieronder ons aanbod.


Wat heeft IBIZA nog te bieden?

Er is natuurlijk nog heel wat anders te beleven op IBIZA buiten het duiken. De mogelijkheden zijn ontelbaar. Zo kan je er voor kiezen om gewoon rustig aan het strand te gaan liggen, het practige oude statscentrum van Eivissa te ontekken, de hippie markt te verkennen of te gaan fietsen of wandelen in de prachtige groene bossen met de heerlijke geur van de dennenbomen.

Een aanrader is ongetwijfeld de sunset. Door het klimaat op IBIZA is de zonsondergang bijna elke prachtig en goed te zien. De zonsondergang zie je het beste aan de westkant van het eiland. Dit kan vanuit één van de restaurantjes aan het strand in de rotsen, vanop het terras van het gekende Café Del Mar of Mambo beach, maar eens zo leuk is natuurlijk om wat eten en drinken te verzamelen en je eigen plekje te zoeken.


LEREN DUIKEN OP IBIZA

Het rustige Middelandse-Zee klimaat en de natuurlijke baaien die zich vormen door de vele rostparijen voor het eiland IBIZA maken van het eiland een ideale locatie om te leren duiken. Daarnaast is de duikschool waarmee SCUBA-ADVENTURES samenwerkt (PUNTA DIVE) in handen van Belgen en Nederlanders. Eens zo leuk natuurlijk om al je vragen in je eigen taal te kunnen stellen. Je kan leren duiken op IBIZA tijdens een echte duikvakantie, maar je kan het ook combineren met een fijne strandvakantie. Wil je leren duiken op IBIZA? Vraag gerust onsadvies. Bij SCUBA-ADVENTURES zijn we vertrouwd met duikopleidingen en kunnen we je zeker helepen!


GROEPSREIZEN IBIZA

Ben je single, heb je geen duikbuddy, wil je met een vriend/vriendin op vakantie en wil je andere mensen leren kennen,... ? Dan zijn onze groepsreizen de ideale oplossing. We organiseren regelmatig groepsreizen naar IBIZA. Standaard zijn deze 8 dagen en zijn er 10 georganiseerde duiken inbegrepen. Wil je leren duiken dan kan dit ook perfect op een groepsreis. We bekijken graag hoe we de groepsreis perfect op jouw maat kunnen aanpassen. We zorgen voor leuke begeleiding ter plaatsen, logeren in een fijne en budgetvriendelijke accommodatie op maat voor duikers en organiseren een aantal activiteiten in overleg met groep (BBQ avond, roadtrip, sunsetcruise,... ) Lees hieronder alle informatie over de groepsreizen.

DUIKSCHOOL PUNTA-DIVE

Zo heel veel duikscholen / duikcenters zijn er niet op IBIZA. Nadat we bij SCUBA-ADVENTRES het kaf van het koren gescheiden hebben zijn we uitgekomen bij PUNTA-DIVE. PUNTA-DIVE is gelegen op een prachtige locatie aan het strand van Cala Martina, ten oosten van Santa Eulària (dichtbij Es Canar). PUNTA-DIVE is in handen van Belgische en Nederlandse eigenaars en bestaat ondertussen al 20 jaar. PUNTA-DIVE is zonder twijfel één van de 'founding partners' van het duiken op IBIZA. PUNTA-DIVE beschikt over modern, goed onderhouden en professioneel materiaal en een goed uitgeruste accomodatie met lockers, douches,... . Ze hebben ook een eigen taxi service waarbij ze duikers ophalen op verschillende locaties op het eiland (en terugbrengen natuurlijk ook). PUNTA-DIVE beschikt over verschillende boten waardoor ze services kunnen geven aan zowel grotere groepen als individuele duikers en iedereen kan duiken op zijn of haar niveau. De instructeurs of divemasters van PUNTA-DIVE dragen veiligheid hoog in het vaandel. Ze ontvangen je als een gast maar laten je vertrekken als een vriend!

We herbekijken momenteel ons aanbod en contracten met de leveranciers op IBIZA. We doen dit om altijd de hoogste kwaliteit voor de beste prijs te kunnen bieden. We hopen hier snel mee klaar te zijn, alvast onze excuses.

Stuur ons gerust een mail of een bericht via de contact pagina indien je graag meer informatie wenst over een duikvakantie op IBIZA.


OVER SCUBA ADVENTURES

Jacob Smitslaan 4
2630 Aartelaar


hello@scuba-adventures.be

0032 3 303 70 90

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en updates!

COPYRIGHT SCUBA ADVENTURES 2016 - ALL RIGHT RESERVED - hello@scuba-adventures.be