Malta

v.a 850€/ 8dagen

BEKIJK ONS AANBOD

Regio: Malta / Gozo Vertrek: Brussel / Amsterdam


Duikvakantie op MALTA

Kiest u voor een duikvakantie naar MALTA met SCUBA-ADVENTURES.be dan kiest u ongetwijfeld voor een unieke duikervaring binnen Europa. Malta bestaat eigenlijk uit 5 eilanden waarvan Malta zelf en Gozo het meest bekend zijn. MALTA had in de tweede wereldoorlog een belangrijke rol. Dit maakt dat de omgeving werkelijk bezaaid ligt met wrakken van schepen en vliegtuigen. Samen met de prahctige riffen maakt die van Malta een prachtige locatie om te duiken

Het eiland bestaad hoofdzakelijk uit rotsen en kent weinig zandstranden. Hierdoor is de Middelandse Zee rond het eiland kraakhelder en kan het zicht oplopen tot 40! meter. De gemakkelijke kantduiken, rustige water in baaien en wrakken die al op 15 meter liggen maken van MALTA de geschikte duiklocatie voor zowel de beginnende als gevorderde duiker. Duik ook zeker eens naar Double Arch Reef of Lantern Point, unieke rotsformaties onder water. We bieden duikvakanties aan vanop Malta zelf of het deel eiland Gozo.


Wat heeft MALTA nog te bieden

Naast het duiken is er natuurlijk nog heel wat meer te beleven op het paradijselijk eiland MALTA. Naast de mooiste panorama's en zonsondergangen heeft MALTA ook cultureel heel wat te bieden. Niet te missen zijn de 5800 jaar oude Megalitische tempels van Ggantija. De hoofdstad van Valette heeft ook een prachtige have die je van uit elk punt in de stad kan zien door een ingenieus stratenplan. Verder zijn er ontelbare fantastische stranden, baaien, .. . Kortom, genoeg om uit te kiezen voor een fantastsiche vakantie!


LEREN DUIKEN OP MALTA

Heeft u altijd al uw duikbrevet willen halen of wenst u specialisatie cursus te volgen? Dan kan u dit doen op MALTA. De conditiets zijn er ideaal. We werken samen met professionele duikscholen. De professionele instructeurs leren je alle kneepjes van het vak. Met je brevet kan je nadien bij duizende duikscholen over heel te wereld tercht om zo de prachtige onderwaterwereld verder te ontdekken. Bij SCUBA-ADVENTURES zijn we vertrouwd met duiken en duikopleidingen, stel ons gerust al je vragen!


GROEPSREIZEN MALTA

Ben je single, heb je geen duikbuddy, wil je met een vriend/vriendin op vakantie en wil je andere mensen leren kennen,... ? Dan zijn onze groepsreizen de ideale oplossing. We organiseren regelmatig groepsrijzen naar MALTA. Standaard zijn deze 8 dagen en zijn er 10 georganiseerde duiken inbegrepen. Wil je leren duiken dan kan dit ook perfect op een groepsreis. We bekijken graag hoe we de groepsreis perfect op jouw maat kunnen aanpassen. We zorgen voor leuke begeleiding ter plaatsen, logeren in een fijn, budgetvriendelijke accommodatie op maat voor duikers en organiseren een aantal activiteiten in overleg met groep (BBQ avond, roadtrip, sunsetcruise,... ) Lees hieronder alle informatie over de groepsreizen.

GROEPS VAKANTIE MALTA

Groepsvakantie met duiken en andere activiteiten

V.A. € 1250 7/NIGHT

PERGOLA Hotel Malta

Modern en budgetvriendelijk hotel. Goede samenwerking met duikschool

V.A. € 8507/NIGHTOVER SCUBA ADVENTURES

Jacob Smitslaan 4
2630 Aartelaar


hello@scuba-adventures.be

0032 3 303 70 90

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en updates!

COPYRIGHT SCUBA ADVENTURES 2016 - ALL RIGHT RESERVED - hello@scuba-adventures.be