INCL. 6 dagen duikpakket

v.a €11958 dagen

Meer informatie

Locatie: Kralendijk Rooms: 20 Gratis: Wifi


DIVE HUT BONAIRE

DIVE HUT BONAIRE is een gezellige en budgetvriendelijke accommodatie en is recentelijk nog volledig gerenoveerd. De locatie ademt een ontspannen sfeer uit en heeft een bar waar regelmatig andere duikers te vinden zijn. Ze organiseren ook regelmatig thema avonden (BBQ, Mexican,...) waar zowel de gasten als local's en instructeurs van de bevriende duikschool op aanwezig zijn.

DIVE HUT is gelegen op loopafstand van het centrum en het strand EDEN BEACH waar ook de duikschool WANNADIVE zich bevindt. Elke kamer is uitgerust met airo, koelkast en een volledig uitgerust badkamer met douche.

DIVEHUT beschikt ook over een gearroom waar je je duikspullen kan opbergen. Indien gewenst komt duikschool WANNADIVE elke dag de luchtflessen vervangen/aanvullen. Zo hoef je de dag nadien niet meer naar de duikschool maar kan je direct vertrekken naar je duikspot!

DIVEHUT is de ideale locatie voor duikers, groepen, alleenstaande of alleengaande die een budget aantrekkelijke accommodatie zoeken!


WAT WIJ VOORSTELLEN

Samen met DIVEHUT en WANNADIVE, stelden wij een pakket samen voor een vakantie van 7 nachten. Het pakket bestaat standaard uit:

 • Vlucht
 • Overnachting met ontbijt
 • 7 dagen auto huur
 • Unlimited air + lood
 • 1 dinner event @ DiveHut
 • Huur volledige uitrusting (BCD, regulator, wetsuit, bril, snorkel, vinnen,...)
 • 3 bootduiken
 • Toeristen belasting
 • Energie heffing
 • Strandhandoeken
 • WIFI

 • Klik hier voor meer informatie over de duikschool WANNADIVE.

  Dankzij je eigen auto en de ulimited air duik je waar, wanneer en zoveel je zelf wilt. Bonaire is hoofdzakelijk een kantduikeiland, maar we hebben toch 3 bootduiken opgenomen in het pakket. Wil je meer of minder bootduiken? Aanpassen kan natuurlijk altijd.

  Wil je leren duiken op BONAIRE of een vervolgcursus volgen? Dan kunnen wij dit zeker regelen voor je. Omwille van de rustige zee en de professionele nederlandstalige instructeurs zijn BONAIRE en de duikschool WANNADIVE ideaal voor een duikcursus.


  De juiste prijs

  De prijs is afhankelijk van de kamer die je wenst en de vluchtprijs. Hieronder laten we graag onze richtprijzen voor een vakantie van 8 dagen met de kamer naar jou wens, inclusief ons standaard pakket.

  Vraag snel je persoonlijke offerte aan. Wij maken dan een totaalprijs op basis van de actuele vluchtprijzen. Heb je reisgezelschap dat niet wenst te duiken,wens je enkel kamers te reserveren of wens je aanpassingen aan het duikpakket? Dat kan natuurlijk ook. Vraag het ons gerust!

  KAMER TYPES
   
  PRIJS

  Standaard kamer

  Dubbel bed of twee éénpersoonsbedden.
  Flatscreen, 25m²
  Inclusief 6 dagen duikpakket met vlucht

  v.a € 1195
  7/NACHTEN

  Per persoon op basis van 2 personen
  WANNADIVE

  WANNADIVE is een duikschool gelegen op de site van het EDAN BEACH RESORT en met servicepunten over heel het Eiland. De eigenaar, Bart Snelder is een gedreven duikprofessional die Wannadive Bonaire op basis van een visie exploiteert. Hij hoopt een geweldige, ongedwongen service met een glimlach te geven aan al onze gasten. Van de individuele single-duiker tot grote groepen, van de 'één keer per dag' gelegenheidsduiker tot de hardcore 'verstokte nitorgen verslaafde', wij hopen aan iedereen te laten zien wat het ongelooflijke duiken op Bonaire te bieden heeft. Samen met ons toegewijde, veeltalige team kunnen wij het allemaal aan en wij nodigen u uit om een 'duik' te doen in onze website en een kijkje te nemen. Wannadive Bonaire heeft zich erin gespecialiseerd om de service te verlenen die onze duikers in staat stelt ten volle te genieten van de ongelooflijke ervaring van het duiken aan de kust op Bonaire. Met onze uiterst handige scuba-drive-in bij het Eden Beach Resort en meerdere locaties op het eiland om duikflessen op te halen of af te leveren, hopen wij voor een service te zorgen die de indrukwekkende toegankelijkheid van de duikplekken aan de kust van Bonaire garandeert, zoals geen enkele andere duikexploitant kan. Er zijn meer dan 60 duiken aan de kust om uit te kiezen, een bijzonder kenmerk dat Bonaire wereldberoemd heeft gemaakt als duikbestemming. Bonaire wordt in feite vaak de kustduikhoofdstad van de wereld genoemd.
OVER SCUBA ADVENTURES

Jacob Smitslaan 4
2630 Aartelaar


hello@scuba-adventures.be

0032 3 303 70 90

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en updates!

COPYRIGHT SCUBA ADVENTURES 2016 - ALL RIGHT RESERVED - hello@scuba-adventures.be