INCL. VLUCHT, OVERNACHTING EN DUIKEN

v.a €14908 dagen

Datums

Locatie: Bonaire Aantal Deelnemers: 4 - 12 Groepsleiding: Op de bestemming aanwezig


GROEPSREIS DUIKVAKANTIE BOINAIRE

Onze groepsvakantie duiken op BONAIRE is zonde twijfel één van onze meest populiare duikvakantie's uit ons aanbod. Bonaire is een duikparadijs en is de ideale bestemming voor alle duikers, het maakt niet uit of je beginner, gevorderde of student bent.

Ben je alleenstaande, alleengaande, heb je geen duikbuddy of zoek je gewoon graag de gezelligheid van een groep op? Dan zijn onze groepsreizen ideaal voor jou! Groepsreizen zijn naast gezellig ook gewoon makkelijk omdat alles voor jou georganiseerd wordt. Duiken is fantastisch. Maar het delen van je ervaringen met een groep is dat zeker ook!

Tijdens onze groepsvakantie op BONAIRE gaan we natuurlijk hoofdzakelijk duiken. Standaard hebben we 10 duiken voorzien in het pakket (en al het nodige materiaal). We werken hiervoor samen met de (zonder te overdrijven) fantastiche duikschool WANNADIVE. Wil je meer of minder duiken? Dit kan natuurlijk! Je kan op voorhand reeds duiken extra bijboeken, of het gewoon ter plaatsen beslissen!

Leren duiken op een groepsreis in BONAIRE kan natuurlijk ook. Op Bonaire zijn de instructeurs trouwens nederlandstalig, mooi meegenomen toch, niet? De theorie kan je eventueel thuis al studeren, niet dat het onoverkomelijk veel is, maar zo hoef je op vakantie toch niet met je hoofd boven de boeken te hangen. Vraag ons gerust alle informatie. Wij reserveren graag je opleiding bij de duikschool en schuiven deze in het programma van de groepsreis. Na 3 dagen ben je al een duiker met diploma, nadien kan je gewoon mee met de groep!
Klik hier voor meer informatie over de duikschool WANNADIVE.


PROGRAMMA

We gaan natuurlijk vooral duiken. 10 duiken halen we zeker tijdens de reis. Meer of minder kan natuurlijk ook. Daarnaast is er nog zoveel te beleven op BONAIRE. We organiseren alvast een beach of boat barbecue bij sunset, nemen deel aan een thema avond in ons hotel. Een bezoek je aan de mooiste spot van het Caraibisch gebied (Sorobon Beach) mag natuurlijk ook niet ontbreken. Verder is er nog zoveel te doen (windsurfen, snorkelen, natuurpark, wakeboarden, sunsetcruise, flamingo's spotten, ezelopvangcentrum, genieten aan het zwembad/strand, salsa avonden,...). We bekijken met de groep waar de intresses liggen en kunnen natuurlijk ook eens even opsplisten. De nederlandstalige reisleider ter plaatse kent alvast het eiland door en door en zal jullie een onvergetelijke week bezorgen!


OVERNACHTING

Voor de duik groepsreis naar BONAIRE overnachten we in de DIVE HUT. DIVE HUT is een super gezellige, budgetvriendelijke locatie. Alle kamers zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden, airco, koelkast, Flatscreen TV, en een volledig uitgeruste badkamer met een douche.

DIVE HUT is een populaire locatie voor groepen, mensen die alleen reizen, ... . Er heerst een familiale sfeer, en de gezellige bar is de idéale locatie om je groepsgenoten of andere duikers beter te leren kennen.

De luxe spat er niet vanaf bij DIVE HUT, maar de gezelligheid doet dat wel. DIVE HUT is perfect gelegen in een typische volkswijk. Het EDEN BEACH strand (met de duikschool), de hoofdstad, ... zijn allemaal op loop afstand. Regelmatig worden er thema-avonden georganiseerd in de DIVE HUT, gekend over het eiland. Zowel gasten als eilandbewoners zakken dan naar de DIVE HUT voor een gezellige avond

Er staat voor jou alvast elke ochtend ontbijt klaarin THE DIVE HUT. Voor lunch en diner kunnen we terecht in één van de ontelbare gezellige restaurantjes op de boulevard in de hoofdstad (Kralendijk), langs de zeedijk of in de Beachclub aan de duikschool. Een thema avond bij THE DIVE HUT, inclusief het eten is alvast inbegrepen

We gaan opzoek naar deelnemers van het zelde geslacht om een kamer mee te delen. Wil je dit liever niet, dan is dit natuurlijk geen probleem. Je moet dan wel rekening houden met een kleine single toeslag


PRIJS EN VERTREK

De prijs is sterk afhankelijk van de vluchtprijzen. Om steeds de beste prijs te kunnen geven maken we daarom een offerte op maat. Over het algemeen is de regel 'hoe vroeger hoe goedkoper' van toepassing op de vluchtprijzen. We organiseren een aantal duik groepsvakanties naar Bonaire. Vraag snel je actuele prijs voor de vakantie van je keuze.
Ben je een groep die op vakantie wenst in een andere periode. Vraag het ons gerust, we kunnen je ongetwijfeld helpen bij de organisatie!.


IETS ONDUIDELIJK?

Is er iets onduidelijk of heb je nog een vraag? Wij zijn er om jou te helpen! Contaceert ons via de contact pagina of via hello@scuba-adventures.be.
DATUMS DUIKVAKANTIE BONAIRE

 
 

GROEPSREIS DUIKEN BONAIRE

19 november 2016 - 26 november 2016

v.a. € 1490 7/NIGHT

GROEPSREIS DUIKEN BONAIRE

Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

10 februari 2017 - 17 februari 2017

v.a. € 1490 7/NIGHT


WANNADIVE

WANNADIVE is een duikschool gelegen op de site van het EDAN BEACH RESORT en met servicepunten over heel het Eiland. De eigenaar, Bart Snelder is een gedreven duikprofessional die Wannadive Bonaire op basis van een visie exploiteert. Hij hoopt een geweldige, ongedwongen service met een glimlach te geven aan al onze gasten. Van de individuele single-duiker tot grote groepen, van de 'één keer per dag' gelegenheidsduiker tot de hardcore 'verstokte nitorgen verslaafde', wij hopen aan iedereen te laten zien wat het ongelooflijke duiken op Bonaire te bieden heeft. Samen met ons toegewijde, veeltalige team kunnen wij het allemaal aan en wij nodigen u uit om een 'duik' te doen in onze website en een kijkje te nemen. Wannadive Bonaire heeft zich erin gespecialiseerd om de service te verlenen die onze duikers in staat stelt ten volle te genieten van de ongelooflijke ervaring van het duiken aan de kust op Bonaire. Met onze uiterst handige scuba-drive-in bij het Eden Beach Resort en meerdere locaties op het eiland om duikflessen op te halen of af te leveren, hopen wij voor een service te zorgen die de indrukwekkende toegankelijkheid van de duikplekken aan de kust van Bonaire garandeert, zoals geen enkele andere duikexploitant kan. Er zijn meer dan 60 duiken aan de kust om uit te kiezen, een bijzonder kenmerk dat Bonaire wereldberoemd heeft gemaakt als duikbestemming. Bonaire wordt in feite vaak de kustduikhoofdstad van de wereld genoemd.
COPYRIGHT SCUBA ADVENTURES 2016 - ALL RIGHT RESERVED - hello@scuba-adventures.be