INCL. 10 duiken duikpakket

v.a €8508 dagen

Meer informatie

Locatie: Malta - Mellieha Rooms: 91 Gratis: Wifi


HOTEL PERGOLA IN MALTA

Het PERGOLA HOTEL in MALTA is een modern hotel gebouwd tegen één van de hellingen van de valleien van Mellieha. Hierdoor heeft het hotel een prachtig zicht op de baai, de haven, het centrum en de verschillende eilanden rondom MALTA. Het hotel beschikt verder over al het nodige comfort zoals een binnen- en buitenzwembad, restaurant, welnesscentrum, airco,... . Het strand is 15 minuten wandelen en het openbaar vervoer stopt voor de deur. Het duikcentrum (Sea Shell Dive Centre) dat 1,5 km verderop gelegen is haalt de duikers met plezier op aan het hotel en brengt ze na het duiken ook terug indien gewenst. Verder beschikt het hotel ook over verschillende restaurants waar heerlijke (Mediterrane) gerechten serveren.

WAT WIJ VOORSTELLEN

Samen met duikschool SEA SHEEL DIVE CENTRE stelden wij een pakket samen voor een vakantie van 7 nachten. Het pakket bestaat standaard uit:

 • Vlucht
 • Overnachting met ontbijt
 • 10 begeleide duiken ( incl. twee bootduiken op het prachtige eiland GOZO)
 • Luchtverbruik + lood
 • Huur volledige uitrusting (BCD, regulator, wetsuit, bril, snorkel, vinnen,...)
 • Toeristen belasting
 • Luchthaventransfer van en naar de luchthaven op Malta
 • Transfer van hotel naar duikschool
 • WIFI

 • Klik hier voor meer informatie over het SEA SHELL DIVE CENTRE.

  We stellen dit pakket voor omdat het ons ideaal lijkt voor een duikvakantie op Malta. Door samen te duiken met de duikschool duik je altijd veilig en kom je op de beste spots van het eiland. Je komt makkelijk in contact met andere duiker en ook voor oneven groepen vormt duiken geen probleem! Wil je liever zelf duiken en enkele materiaal huren, dan kan dit natuurlijk ook.Laat het ons weten en we werken met plezier een voorstel op maat uit!

  Wil je leren duiken op MALTA of een vervolgcursus volgen? Dan kunnen wij dit zeker regelen voor je. Omwille van de rustige zee en de professionele nederlandstalige instructeurs zijn BONAIRE en de duikschool WANNADIVE ideaal voor een duikcursus.


  De juiste prijs

  De prijs is afhankelijk van de kamer die je wenst en de vluchtprijs. Hieronder laten we graag onze richtprijzen voor een vakantie van 8 dagen met de kamer naar jou wens, inclusief ons standaard pakket
  Vraag snel je persoonlijke offerte aan. Wij maken dan een totaalprijs op basis van de actuele vluchtprijzen. Heb je reisgezelschap dat niet wenst te duiken,wens je enkel kamers te reserveren of wens je aanpassingen aan het duikpakket? Dat kan natuurlijk ook. Vraag het ons gerust!

  KAMER TYPES
   
  PRIJS

  Economy kamer

  Dubbel bed of twee éénpersoonsbedden.
  Flatscreen, dagelijkse schoonmaak, 25m²
  Inclusief 6 dagen duikpakket met vlucht

  v.a € 850
  7/NACHTEN

  Per persoon op basis van 2 personen


  Balcony room

  Kingsize bed of twee éénpersoonsbedden.
  Flatscreen, dagelijkse schoonmaak, balkon met zicht, 25m²
  Inclusief 6 dagen duikpakket met vlucht

  v.a € 925
  7/NACHTEN

  Per persoon op basis van 2 personen  SEA SHELL

  SEA SHELL is een PADI/SSI professional duikschool gelegen aan de baai van Mellieha. SEAH SHELL DIVING CENTRE werd opgericht in 2004 en heeft ondertussen heel wat ervaring.
OVER SCUBA ADVENTURES

Jacob Smitslaan 4
2630 Aartelaar


hello@scuba-adventures.be

0032 3 303 70 90

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en updates!

COPYRIGHT SCUBA ADVENTURES 2016 - ALL RIGHT RESERVED - hello@scuba-adventures.be