Bij SCUBA-ADVENTURES.BE zijn we gepassioneerd door duiken en gespecialiseerd in het organiseren van duikreizen. We zijn een jong bedrijf en nog volop bezig om ons aanbod uit te breiden. Eén ding weten we alvast zeker. Wat we doen, dat doen we goed! We onderhouden op elke locatie zeer goede contacten met lokale partners en zijn vaak ook zelf aanwezig. Hierdoor kunnen we alles op maat aanbieden aan een interessante prijs en zijn we er direct bij indien er iets niet helemaal loopt zoals het zou moeten.


DUIKVAKANTIES

We hebben verschillende duikbestemmingen in ons aanbod. Zo bieden we vakanties aan naar een aantal gevestigde waarden maar we proberen ook enkele minder bekende of vergeten pareltjes aan te bieden. Voor elke duikbestemming hebben we enkele accommodaties uitgezocht die wij aanraden. We maken ons sterk dat we zeer goede relaties hebben met elk hotel, resort, duikschool,... in ons aanbod.

We bieden standaard elke vakantie aan met een duikpakket dat aangepast is aan de locatie. We hebben dit pakket persoonlijk onderhandeld met de duikschool. Daardoor kunnen we de reizen aanbieden aan een aantrekkelijke prijs. Het duikpakket is natuurlijk maar een voorstel en kan altijd aangepast worden aan je persoonlijke wensen. We kunnen opvoorhand al zeker aanpassingen bespreken en het staat je natuurlijk ook volledig vrij om op de bestemming enkele aanpassingen met de duikschool te bespreken. Wil je leren duiken op een mooie locatie? We helpen graag met de organisatie! Kortom, alles is mogelijk, maar je geniet zeker van een top vakantie met ons standaard aanbod!


GROEPSREIZEN DUIKVAKANTIE

Onze duikvakanties in groep zijn ongetwijfeld heel populair. Ben je alleenstaande, alleengaande, single,... of zoek je gewoon graag de gezelligheid van een groep op? Dan zijn onze groepsreizen zeker een aanrader! We organiseren groepsreizen van 8 dagen naar verschillende bestemming. Hoofdzakelijk gaan we duiken, maar we organiseren ook een aantal nevenactiviteiten. Een dag op dag planning stellen we meestal opvoorhand niet op, maar bekijken we graag samen met de groep. Bij bijna elke groepsreis voorzien we reisbegeleiding op de bestemming. Hij/zij kent alvast de bestemming van binnen en van buiten en bezorgt de groep zonder twijfel een onvergetelijke duikvakantie.

Ook voor onze groepsreizen voorzien we standaard een duikpakket aangepast aan de bestemming en onderhandeld met een professionele duikschool. We voorzien een 10-tal duiken incl. al het materiaal. Wil je meer of minder duiken dan kan dit natuurlijk ook. Leren duiken kan zeker ook op een groepsreis. We werken enkel samen met professionele duikscholen voor onze reizen. We weten dus ook zeker dat hun duikopleiding van hoog niveau zijn. Een duikopleiding kan je afronden op 3 à 4 dagen, nadien kan je dus gewoon meeduiken met de groep. Wil je leren duiken op een groepsreis? Vraag er ons zeker naar en wij plannen het voor jou in.

Klik hier voor een overzicht van onze komende groepsreizen op datum


LEREN DUIKEN

Duiken is een fantastische ervaring, en het is niet eens zo moeilijk om te leren. Op al onze bestemmingen en tijdens onze groepsreizen kan je leren duiken. Wij werken enkel samen met professionele erkende duikscholen die we zelf zorgvuldig uitgekozen en getest hebben. Hierdoor zijn we zeker dat de duikopleidingen van hoog niveau zijn.

Het theorie gedeelte van de opleiding kan je eventueel thuis al afwerken, zo hoef je op vakantie niet met je hoofd boven een boek te hangen. Een duikopleiding kan je gemakkelijk afronden op 3 à 4 dagen, zo kan je tijdens de resterende dagen van je vakantie gewoon mee met de groep, je buddy of duikschool als gecertificeerde duiker. Je kan natuurlijk ook reeds opvoorhand je volledige opleiding afwerken in België of in Nederland, zo kan je direct beginnen duiken op vakantie. Bij SCUBA-ADVENTURES.be zijn we vertrouwd met duikopleidingen, vraag dus zeker ons advies. Wij helpen je graag verder!